Význam a postavenie malých a stredných podnikov v SR - Kalusová, Lenka, 1987-
Definovanie významu a funkcií MSP, ako aj špecifiká podnikania v sektore malých a stredných podnikov. Analýza a hodnotenie významu MSP pre ekonomiku SR. Vývoj a tendencie vybraných charakteristík a ekonomických ukazovateľov malých a stredných podnikov v rokoch 2003-2015.