Fluktuácia zamestnancov v podmienkach SR - Kováčiková, Kristína
Priblíženie situácie na slovenskom pracovnom trhu a problematika fluktuácie zamestnancov. Nové prostriedky na zíkavanie nových zamestnancov - personálny marketing. Dôvody a dôsledky fluktuácie zamestnancov. Sledovanie fluktuácie podľa pracovného výkonu zamestnanca. Miera fluktuácie v podmienkach SR.