Rizikové profily poisťovní a bánk v regulovanom prostredí - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Súčasný stav regulačného prostredia na európskej úrovni. Kapitálové požiadavky v poisťovníctve. Regulácia v bankovníctve a riziko likvidity v rámci novej regulácie. Transparentnosť a rozdiely rizikových profilov v poisťovníctve a bankovníctve.