Riadenie kariéry talentov v rámci stratégie podniku - Marhefková, Anna, 1967-
Kvalita riadenia kariéry talentov v podniku - talent manažment ovplyvňuje a pomáha zvyšovať efektívnosť, kvalitu práce, výkonnosť, produktivitu a konkurencieschopnosť podniku. Talentovaný a ctižiadostivý ľudský kapitál ako základ prosperity podniku. Rôzne prístupy a modely talent manažmentu.