Online marketingové nástroje vplývajúce na reputáciu podniku - Melich, Pavel
Význam online marketingových nástrojov na reputáciu podniku v rôznych oblastiach pôsobenia. Efektívne ovplyvňovanie zdrojov informácií, ktoré sa dostanú do povedomia verejnosti, odberateľov a dodávateľov. Nástroje online marketingu: platba za klik, sociálne médiá, e-mail marketing.