Individuálna účtovná závierka za rok 2017 - Majorová, Miriam
Pokračovanie príspevku o individuálnej účtovnej závierke za rok 2017 z predchádzajúceho čísla. Príklady účtovania špecifické pre uzatvorenie účtovníctva v samospráve.