Účet cudzích prostriedkov v rozpočtových organizáciách - Konečná Veverková, Ingrid
Oprávnenie rozpočtových organizácií previesť na účet cudzích prostriedkov výdavky, ktoré sa uskutočnia v januári 2018. Toto oprávnenie je upravené v zákone č. 523/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p.