Postavenie samokontroly v kontrolovaní podľa domácich autorov - Mišún, Juraj, 1978-
Samokontrola je významným trendom z oblasti interného kontrolovania. Nedostatočný priestor venovaný teórii samokontroly a správnemu vymedzeniu z terminologického hľadiska v domácej literatúre. Postupné spoznávanie dôležitosti sebakontroly a tiež sebariadenia a jeho ďalších zložiek v spoločnostiach pôsobiacich na Slovensku.