Ekologické poľnohospodárstvo ako celosvetový trend - Richnák, Patrik, 1988-
Teoretické východiská o ekologickom poľnohospodárstve. Ekologické poľnohospodárstvo ako novodobý celosvetový trend a jeho zaradenie k najdôležitejším odvetviam v národnom hospodárstve. Vývoj, ciele a smery ekologického poľnohospodárstva - grafické znázornenie jednotlivých krajín v celosvetovom meradle. Ekologické verzus konvenčné poľnohospodárstvo.