Dôvody klastrovej spolupráce rodinných podnikov - Srovnalíková, Paulína
Skúmanie dôvodov zapojenia rodinných malých a stredných podnikov do klastrovej spolupráce. Spolupráca vo forme klastra má pozitívny vplyv na viacerých úrovniach rozvoja podnikov. Prináša najmä možnosť udržať si konkurencieschopnosť na regionálnej, alebo medzinárodnej úrovni, umožňuje zvýšenie úspor z obratu, zníženie nákladov, zefektívnenie prenosu informácií, alebo rast vládnych investícií.