Možnosti uplatnenia podnikovej diagnostiky v znaleckej činnosti - Švejdová, Nikola
Podniková diagnostika so svojimi metódami a zdroje vstupných údajov plnia dôležitú úlohu pri stanovovaní hodnoty podniku. Návrh využívania metód podnikovej diagnostiky ako jednej zo základných zručností znalcov v odbore Ekonómia a manažment (predovšetkým v odvetví Kontroling).