Zmeny v zdaňovaní príjmov právnických osôb od roku 2018 - Tučníková, Daniela
Vybrané zmeny v zdaňovaní príjmov právnických osôb (zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov). Rozšírenie definície „závislej osoby“. Oslobodenie príjmov za poskytnutie práv. Zvýšenie odpočtu na výskum a vývoj. Zavedenie tzv. „exit tax“.