Podpora startupov od veľkých podnikov a investorov. - Záležáková, Eliška
Súčasný stav poznania o verejnej/externej podpore startupov. Ekosystém (startupy, inštitúcie, skupiny ľudí, či jednotlivci) ako platforma pre štart a rozvoj startupov. Podpora startupov zo strany väčších existujúcich podnikov a podpora od investorov.