Čínska diaspóra v krajinách juhovýchodnej Ázie - Rybanská, Veronika
Geografická analýza čínskej diaspóry v juhovýchodnej Ázii. Opis historicko-geografického vývoja čínskych menšín v krajinách juhovýchodnej Ázie a vyhodnotenie aktuálneho stavu a charakeru čínskej diaspóry vo vybraných krajinách sledovaného územia so zameraním na špecifiká a súčasné postavenie čínskych menšín v krajinách juhovýchodnej Ázie ako dôsledok politík prijatých voči tomuto etniku.