Daňová sadzba ako indikátor výnosov korporátnej dane (Slovenská republika a Nemecká spolková republika) - Kušnírová, Jana, 1977-
Postavenie korporátnej dane v daňových systémoch vybraných európskych krajín. Harmonizačné modely korporátneho zdaňovania v Európskej únii. Zdaňovanie právnických osôb v Slovenskej republike a v Nemeckej spolkovej republike.