Neutralita zdanenia v prípade cezhraničnej portfóliovej investície - Geško, Martin
Medzinárodné dvojité zdanenie príjmov ako vážna prekážka pre rozvoj medzinárodných ekonomických vzťahov. Neutralita zdanenia v medzinárodnom prostredí. Koncepcie neutrality v medzinárodnom zdaňovaní. Účinky jednotlivých koncepcií na zamedzenie dvojitého zdanenia z pohľadu neutrality zdanenia v prípade neexistencie Zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia (tzn. v prípade využitia jednostranného opatrenia) na príklade modelovej portfóliovej investície.