Artificial intelligence: a game-changer? - Sedláček, Vadim
Definícia pojmu artificial intelligence (AI) alebo umelej inteligencie. Prekážky, zabraňujúce rýchlejšiemu pokroku. Umelá inteligencia v službách bánk: narrow artificial inteligence, chatboti.