Differences in Innovativeness, Proactiveness and Competitive Aggressiveness in Relation to Entrepreneurial Motives - Kozubíková, Ludmila
Motivácia podnikateľov a primeraná úroveň rizika. Vzťah medzi podnikateľskými motívmi a vybranými ukazovateľmi podnikateľskej orientácie (inovatívnosť, proaktivita a konkurenčná agresivita). Prípadová štúdia malých a stredných podnikov v Českej republike.