Communication Management in Software Project - Malcher, Viliam
Plnenie úloh v organizáciách pomocou projektového prístupu. Realizácia riadenia a komunikácia manažmentu. Návrh jednoduchej komunikácie podľa softvérového kódu pre veľký projekt IT, pri ktorom sú distribuovaní účastníci tímov na rôznych miestach.