Foreign trade bans against Russia and its consequences - Zábojník, Stanislav, 1984-
Teoretický rámec sankčných opatrení v oblasti zahraničného obchodu. Všeobecné trendy v ruskom zahraničnom obchode. Analýza nejednoznačných dôsledkov sankcií pre ruský zahraničný obchod, identifikácia "vedľajších účinkov" a zmien v hospodárstve.