Neoliberalization of the higher education in Slovakia: a geographical perspective - Matlovič, René
Konceptuálny rámec neoliberalizácie vysokého školstva a zmeny právnych predpisov sprevádzajúce postupnú adopciu neoliberálnych princípov do fungovania vysokých škôl na Slovensku. Zdroje dát o vysokom školstve a analýza vybraných parametrov systému vysokých škôl na Slovensku, ich dynamika po roku 1989.