Umělá či teamová inteligence v roce 2018? - Švihálek, Ondřej
Vzostup umelej inteligencie (AI) a poskytovanie finančných služieb v roku 2018. S AI budú statusy realizovaných služieb, úkonov a požiadaviek, vzťahy medzi zákazníkmi a finančnými inštitúciami poskytované zcela automaticky. Nové technológie ešte viac posilnia trend špecializácie. AI prinesie aj zmenu práce s dátovými tokmi.