<The> Role of universities in strengthening innovation: the case of EU structural funds in the Czech Republic - Ptáček, Pavel
Úloha univerzít pri posilňovaní ich spolupráce s podnikateľským sektorom a zvyšovania potenciálu ich vedecko-výskumnej infraštruktúry.