Frameworks Used in IT Governance - Černý, Matej, 1982-
Rámce - frameworks, ktoré sa používajú v spoločnostiach v oblasti riadenia IT. Definícia pojmu riadenie IT. Zoznam použitých rámcov IT Governance: COBIT, ISO a ITIL. Výskum, ako spoločnosti na Slovensku používajú IT rámce vzhľadom na počet zamestnancov a pôvodom vlastníkov spoločnosti.