Zefektívnenie výrobných procesov v podniku Plast-Press s.r.o. - Bosák, Martin, 1967-
Charakteristika spoločnosti a výrobného procesu Plast-press s.r.o. Zvýšenie výroby z odpadového materiálu v podniku vďaka recyklačnému stroju vo výrobe. Návrh na zaradenie recyklačného stroja do výrobného procesu.