Príležitosti, riziká a skúsenosti s využívaním informačno-komunikačných technológií pri podpore zdravého životného štýlu - Čonková, Monika, 1976-
Podpora zdravého životného štýlu. Moderné digitálne osobné monitorovacie systémy. Zapojenie pacientov - spotrebiteľov do preventívnej starostlivosti prostredníctvom moderných kanálov poskytovania informácií: smartphonov, tabletov, fitness náramkov či hodiniek.