Zabezpečenie primeraného zdravotného dohľadu pre zamestnancov - Ondrejková, Ľudmila
Prvého decembra nadobudol účinnosť zákon č. 289/2017 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Podľa novely zákona č. 355/2007 Z. z. majú zamestnávatelia povinnosť chrániť zdravie všetkých zamestnancov.