Reforma školstva v európskych krajinách - Krajňáková, Emília
Príklady fungovania vzdelávacích systémov, poprípade uskutočňovaných školských reforiem vo vybraných európskych krajinách. Fínske vzdelávacie paradoxy a fínska školská reforma. Poľská reforma vzdelávania. Lichtenštajnský vzdelávací systém. Holandský vzdelávací systém.