Námořní přeprava: ekologická katastrofa, nebo zázrak? - Kolář, Vojtěch
Hodnotenie ekologickosti za hľadiska námornej dopravy. Porovanie leteckej, cestnej a námornej dopravy z pohľadu vzniku emisií skleníkových plynov.