Marketingový pohľad na značku zamestnávateľa - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Silný marketingový aspekt značky zamestnávateľa na Slovensku. Úloha značky zamestnávateľa. Najatraktívnejší zamestnávatelia na Slovensku.