Polynomické asymptoty - Fecenko, Jozef
Rozšírenie základného kurzu matematiky - širšie ponímanie problematiky asymptot funkcií a ich asymptotickej aproximácií. Definícia asymptoty, ich praktický význam a príklady. Lineárne asymptoty. Polynomické asymptoty, kvadratické asymptoty. Využitie open source programu wxMaxima pre určenie polynomických asymptot.