Přeprava na pár kliknutí - Kolář, Vojtěch
Možnosť on-line objednávania prepravy kusových zásielok je v leteckej a námornej doprave stále novinka. Systém On-line booking sa používa vo viac než 40 krajinách sveta pre objednanie prepravy obyčajného carga do dvoch ton. Prináša nielen úsporu času, ale aj nákladov.