Zu einigen Problemen bei der Wortchatzdarstellung in den Wörterbüchern der deutch-slowakischen juristischen Terminologie - Popelková, Ingrid, 1970-
Národné varianty nemčiny v právnom slovníku. Polysemantické vzťahy. Aktualizovaná slovná zásoba.