Neistota v meraní miery neistoty metódami Value at Risk - Šorf, Martin
Metódy merania Value at Risk využívajú ako vstupy rôzne miery neistoty. Citlivosť rôznych metód a ich dopad na výslednú expozíciu a posúdenie, do akej miery sa môžu robiť závery z hľadiska hodnôt na koncoch rozdelenia.