<The> Evaluation of Slovak and Polish SKI Resorts Using the Multicriteria Decision Analysis - Coroničová Hurajová, Jana, 1986-
Využitie viackriteriálnej rozhodovacej analýzy v procese, ktorý sa týka hodnotenia 10 lyžiarskych stredísk na Slovensku a v Poľsku.