Problémy nasadzovania cvičnej formy do výučby podnikania - Hlavatý, Ivan, 1978-
Experimentálne vzdelávanie ako proces budovania vedomostí, ktorý zahŕňa tvorivé napätie medzi štyrmi spôsobmi učenia, reflexie, akcie, myslenia a pocitu. Problémy, ktoré sa môžu vyskytnúť pri implementácii tohto procesu.