Corporate Governnce in the Selected Company - Lacko, Roman, 1988-
Analýza postupov riadenia spoločnosti v najväčšej svetovej spoločnosti na výrobu nápojov- Coca-Cola Company. Veľkosť a význam značky Coca-Cola v dnešnej dobe. Štruktúra riadenia spoločnosti, charakteristiky a hlavné orgány spoločnosti.