Porovnanie denného internetu k predplateným SIM kartám v Maďarsku a na Slovensku - Pólya, Attila
Denné internetové balíky k preplateným SIM kartám mobilných operátorov. Porovnanie aktuálnej situácie na našom trhu so susedným Maďarskom.