Problémy ekonomiky voľného trhu v systéme megakorporácií - Potisková, Ingrid
Neoliberalizmus ako paradigma, ktorá dominuje svetovým hospodársko-politickým vzťahom viac ako tri desaťročia. Neobmedzený hospodársky rast je nerealistický.