Hlavní je komunikace a příjemné prostředí - Pružinová, Kristýna
Pozitívne emócie na pracovisku. Udržovanie šťastných zamestnancov má na starosti personálne oddelenie, management alebo manažéri šťastia. Pre väčšiu spokojnosť personálu firmy organizujú spoločné teambuildingy, vylepšujú kancelárie alebo pripravujú zamestnanecké benefity na mieru. Nechýba spoločná yóga alebo meditácie. k spokojnosti zamestnancov prispieva aj detský kútik.