Is the European Union a model for other intergovernmental organizations from certain public diplomacy instruments`perspective? - Vytečka Šedinová, Petra
Komparatívna analýza vybraných inštrumentov verejnej diplomacie Európskej únie a Africkej únie. Oblasť sociálnych médií a mediálnych kampaní, prostredníctvom ktorých je analyzovaná miera angažovanosti a vzájomná inšpirácia medzi skúmanými organizáciami.