Changing Views on Organizational Control in the Countries of the Eastern Bloc - Mišún, Juraj, 1978-
Teória organizačnej kontroly. Vzťahy medzi kontrolingom a inými funkciami manažmentu. Typológia kontroly podľa východného prístupu. Manažérske rozhodnutia v procese kontroly. Rozdiely medzi západným a východným prístupom k organizačnej kontrole; vplyv komunistickej éry na vnímanie organizačnej kontroly. Meniace sa pohľady na organizačnú kontrolu v krajinách Východného bloku - výsledky predbežného výskumu na Slovensku z období 2014/2015 a 2016/2017.