Finding the most proper term deposit for 24 months in the Slovak Republic using multi-criteria decision-making methods - Meheš, Marek
Problematika výberu termínovaných vkladov ako tradičného bankového produktu na zhodnotenie finančných prostriedkov v Slovenskej republike.