Faktory determinujúce výber vzťahového modelu informačnej bezpečnosti - Beláňová, Benita, 1973-
Faktory vplyvu na informačnú bezpečnosť (IB) v podnikoch v SR - podľa veľkosti a podľa odvetvového zamerania podniku. Modely riadenia IB - hodnotenie bezpečnosti na základe možných ohrození, slabých stránok informačného systému a na základe dopadov.