Rámce používané v IT Governance - Černý, Matej, 1982-
Základné východiská a definície pre oblasť IT Governance a realizácia prehľadu existujúcich rámcov, ktoré pomáhajú firmám zaviesť IT Governance a riadiť efektívne. Medzi hlavné existujúce rámce patria IT COBIT, ITIL, normy ISO/EIC, najmä 38500 a ďalšie.