Moderné prístupy v modelovaní procesov v kontexte s IT Governance - Filanová, Jana, 1967-
Nové prístupy k modelovaniu procesov s využitím teórie sieťových grafov. Modelovanie pomocou Petriho setí, modelovanie pomocou neuronových sietí, ale aj modelovanie a optimalizácia procesných máp pomocou Steinerových vrcholov.