Hodnotenie marketingovej výkonnosti v podnikoch na Slovensku I. - Grančičová, Katarína, 1967-
Meranie a hodnotenie výkonnosti marketingu by dnes malo byť integrálnou súčasťou komplexného hodnotenia výkonnosti podniku. Prezentácia výsledkov 1. časti výskumu zameraného na problematiku merania výkonnosti marketingu v podnikoch na Slovensku.