Mental Accounting in Relation to Financial Fraud - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Implementácia poznatkov behaviorálnej ekonomiky do správania a rozhodovania ľudí, ktorí sa stretli s podvodmi, či už priamo alebo nepriamo ako svedkovia.