Kontrola zamestnanca prostredníctvom elektronickej pošty - Petríková, Lucia
Kontrola e-mailovej pošty zamestnanca je zo strany zamestnávateľov pomerne častá, zriedkakedy aj oprávnená. Zamestnávatelia tak zisťujú možný únik informácií v prospech tretích osôb. V tejto súvislosti tak vzniká početnosť problémov, pokiaľ ide o oprávnenosť sledovania zamestnanca v rámci ochrany jeho práva na súkromný život. Definícia pojmu elektronická pošta a kontroly e-pošty zamestnanca.