Skrytá reklama - Jaško, Jozef
So vznikom obchodných vzťahov je nerozlučne spätý aj vznik hospodárskej súťaže, v ktorej sa subjekty snažia o získanie lepšieho postavenia na trhu. S tým súvisí aj potreba právnej regulácie v tejto oblasti. Zákonom predpísané znaky, ktoré by mala spĺňať hospodárska súťaž, aby nedochádzalo k zneužívaniu účasti na hospodárskej súťaži a poškodzovaniu iných súťažiteľov. Definícia pojmov: reklama, zákazená reklama a nekalá súťaž.